Dapoxetine

Dapoxetine Priligy néven ismert gyógyszert a korai magömlés kezelésére fejlesztették ki.

A korai magömlés angol hivatalos orvosi szaknyelvén Premature Ejaculation, rövidítve PE az utóbbi időben lett elfogadva, mint kezelendő, kezelhető betegség. Korai magömlés (PE) talán az egyik leggyakoribb férfi szexuális zavar. Számítások szerint a férfiak körülbelül 30 %-a érintett valamilyen szinten ebben a betegségben. Ez a betegség majdnem minden korosztályt érint, azaz nem csak a korosabb férfiaknál jelentkezik. Képes a betegség komoly kapcsolatokat is teljesen tönkretenni, hiszen a férfin kívűl, a szexuális partnerére is óriási hatással van. Egy idő után erős szorongás alakul ki mindkét félben a szexualitással kapcsolatban. Ez természetesen oda vezet, hogy már nem is kívánják a szexet. A korai magömlés, mint betegség rövid idő után a teljes merevedési zavar más nevén impotencia egyik kiváltó eszközévé válik. Az elmúlt néhány évben, klinikai vizsgálatok során egyre több tanulmány készűlt, a korai magömlés bekövetkezésének okairól, lefolyásairól, megnyílvánulásairól, amely tanulmányok segítik a korai magömlés (PE) megértését. Ez természetesen nagy mértékben megkönnyíti a jövőbeli terápiákat.

A Dapoxetine Priligy kiváló hatású gyógyszerkészítmény

…amely speciálisan a korai magömlés kezelésére, megelőzésére tüneteinek enyhitésére lett kifejlesztve. A kutatások, kísérletek, tesztelések során dokumentálták, hogy a Dapoxetine Priligy sikeres eredményeket ért el anélkül, hogy komoly rövid-vagy hosszú távú mellékhatásai jelentkeztek volna. Számos országban mostanában történik a bevezetése.

Előzőleg számos gyógyszer jelent már meg, a korai magömlés kezelésére, enyhítésére és ezek kissebb nagyobb sikert értek el a korai magömlés megakadályozásában. Nagyrészük kenőcs volt, amelyeket használva a szexuális partnerre számos esetben kellemetlen hatással voltak. A Dapoxetine Priligy gyógyszerrel ilyen nem történhet meg, hiszen azt szájon át, azaz orálisan kell használni. Azaz a gyógyszert egyszerűen le kell nyelni.

A Dapoxetine Priligy alkalmazásakor javasolt először egy fél tabletta a szexuális aktus előtt körülbelül egy órával. Amennyiben úgy érzékeli, hogy ez nem elég, csak akkor kell következő alkalommal egy egész tablettával kezdeni. Semmiféleképpen se vegyen be két Dapoxetine Priligy tablettából kettőnél többet. Nyílván a hatásos adag elérése érdekében kicsit kisérletezni kell, de legalább már van egy olyan hatásos szer amivel ezt meg lehet tenni.