Szállítási információk

Fizetési Információk

A megrendelt potencianövelőket a lehető leggyorsabban és legolcsóbb áron postázzuk ki Önnek. Alapesetben a magyar posta, egyedi esetekben futárszolgálatok révén juttatjuk el a megrendelőhöz a küldeményét. Mindkét esetben a szállítási idő 1, vagy maximum 2 nap.

A déli 12 óráig megvásárolt potenciaerősítőket még aznap feldolgozzuk, diszkréten becsomagoljuk, és kiküldjük a megadott címre. Ez után érkezett megrendeléseket terheltségünktől függően még aznap, de legkésőbb másnap kerülnek kézbesítésre.

A küldemény tartalmát nem tüntetjük fel, nem írunk rá semmit, nem lesz átlátszó és kitapintható, így senki sem tudja, hogy mit tartalmaz. A 100% diszkréció, ami cégünknél alapfeltétel.

Szállítási és Fizetési Információk

Fizetés:

A termékek fizetése történhet:

1. Utánvétellel – szállítási költség 1500-1800Ft

2. Előreutalással – Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti rendelés esetén

3. Számlaszámunkra való banki készpénz befizetéssel – Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti rendelés esetén

4. Bankkártyás fizetéssel – Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti rendelés esetén (jelenleg nincs rá lehetőség, de hamarosan bevezetésre kerül)

1. Postai utánvétellel a küldemény átvétele előtt a postásnak, vagy a postának kell kiegyenlíteni az utánvételi összeg díját még az előtt, mielőtt átvenné a rendelését. Ha nincs a megadott címen senki, akkor hagy egy értesítőt a postás, amivel a postahivatalban még 5 napig át tudja venni bármikor a megrendelését a személyi igazolványa felmutatásával.

2. Előre utalással történő fizetés esetén a kézbesítési költséget vállalatunk fizeti, így a szállítás Önnek nem kerül pénzbe. Amikor beérkezett az összeg cégünk számlaszámára (maximum 1nap), akkor aznap kiküldjük a termékeket. Előreutalásos fizetés esetén kérjük, írjon a KAPCSOLAT weblapról egy levelet nekünk és mi visszaküldjük azokat az információkat, amelyek szükségesek az átutaláshoz, és a megrendelése beazonosításához.

Minden előreutalásos fizetés esetén, ha Ön többször szeretne nálunk vásárolni a jövőben, akkor is minden esetben kérjen számlaszámot!

3. Számlaszámunkra történő banki készpénz befizetés esetén a szállítási költséget cégünk fizeti, így a szállítás Önnek ingyenes. Mivel itt nem kell 1 napot várni az utalási összeg megérkezése miatt, így a pénz azonnal a számlánkra kerül és még aznap ki is küldjük a rendelését! Számlaszámunkra való banki befizetés esetén kérjük, írjon a KAPCSOLAT menüpontban egy levelet nekünk és mi elküldjük azokat az információkat, amelyek szükségesek a befizetéshez, és a rendelése beazonosításához.

Minden számlaszámunkra való banki befizetés esetén, ha Ön többször szeretne nálunk vásárolni a jövőben, akkor is minden esetben kérjen számlaszámot a KAPCSOLAT menüpontban!

4. Bankkártyás fizetéssel Ön a legegyszerűbben, leggyorsabban, és legbiztonságosabban kifizetheti a rendelése összegét. A tranzakció és a fizetés teljes anonimitásban és biztonságban zajlik a bank SSL titkosított szerverén keresztül a legbiztonságosabb https:// -el kapcsolódó honlapján, így harmadik személy, de még mi sem férhetünk hozzá a bankkártyás fizetés esetén megadott adatokhoz. A pénz azonnal jóváírásra kerül a számlánkon, így mi is azonnal fel tudjuk adni csomagját. Természetesen itt is ingyenes a szállítási költség Önnek, ha elérte a megrendelése az 5000Ft-ot!

Átvétel

A megvett potencianövelőt a következőképpen kaphatja kézbe:

1. Kikézbesítve a rendelésben megadott címre:

A diszkréten becsomagolt tartalmára nem utaló csomagot a kézbesítő kiszállítja a rendelésben megadott címen, ahol Ön át tudja ezt venni. Ha senki sincs a megadott címen, akkor hagy egy értesítőt a kézbesítő, amivel be lehet menni a postahivatalba átvenni a csomagot. Amennyiben a rendelését 2-3 munkanapon belül sem kapja meg, akkor kérem, írjon nekünk és adunk Önnek egy küldeményazonosító számot, amivel biztosan át tudja venni a rendelését!

2. Postán maradó küldemény:

A postán maradó rendelések esetében Ön nem adja meg a saját címét, hanem a posta címét kell kitöltenie a megrendelő űrlapon. Ez esetben beérkezik a postára a küldemény és mindaddig ott várakozik, amíg be nem megy érte a címzett. Mivel nem adja meg a saját címét, így semmilyen értesítőt sem fog tudni hagyni a postás Önnek! A rendelése utáni 2 munkanap múlva kell Önnek bemennie a postahivatalba, ahova kérte és ott tudja átvenni. A kisebb posták, plázák, illetőleg bevásárló központokban működő postahivatalok nem fogadnak postán maradó csomagokat! Kérjük, hogy a konkrét város, illetve település központi főpostájára (mindig az 1-es számú postára) címezzék a megrendelésüket, ha megvalósítható, és így máris kevesebb bonyodalom lehet az átvételnél. Sokszor csak küldeményazonosító számmal találják meg a küldeményt, így ez esetben, ha nem sikerül az átvétele, akkor írjon nekünk a KAPCSOLAT menüpontban.

Amennyiben a rendelését 2-3 munkanapon belül sem kapja meg, akkor kérem, írjon nekünk és adunk Önnek egy küldeményazonosító számot, amivel biztosan át tudja venni a rendelését!

Panasz:

– Nem azt a fajta illetve mennyiségű árut kapta, amit kiválasztott a rendelésekor

Mivel online kereskedésünknek napi több száz rendelést teljesít, így előfordulhat, hogy a csomagoló kollégák valamit elrontanak. Eddig csak egy ilyen panaszt regisztráltunk, így nem valószínű, hogy ez megtörténne, viszont ha mégis, akkor a KAPCSOLAT menüpontban írni kellene egy levelet, amiben ezt összefoglalja nekünk.

– A terméket összetörten vagy kiszakadva kapta meg a borítékból elővéve

Sajnálatos módon a kézbesítés folyamán a nem megfelelően kezelt továbbá szállított csomagok bizony sérüléseknek vannak kitéve. Az ilyen sérült küldeményekre a posta nyújt biztosítékot, gyógyszerkereskedésünk nem fog kártalanítást adni a más szállító cégek által okozott károkért. Eddig erre még egyetlen panasz sem érkezett, mivel kellő gondossággal csomagoljuk be a terméket.

– Nem kapta meg a csomagot időben

Gyógyszerkereskedésünk nagyon odafigyel a gyors szállításra. Amennyiben 2-3 munkanap alatt nem jutott hozzá a csomagjához, abban az esetben mindenképpen jelezze ezt számunkra úgy, hogy a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy üzenetet juttat el hozzánk a panaszáról.

Garancia

Gyógyszerkereskedő cégünk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség összes bizonyítványával rendelkezik, amellett az minden termékére pénz visszafizetési vagy csere garanciát garantál kedves megrendelőinek. Amennyiben nincs megelégedve potencia gyógyszereinkkel, kérem küldjön 1 levelet a KAPCSOLAT weblapon.