További Kamagra fajták

Kamagra Rágótabletta

Kamagra rágótablettaKamagra rágótabletta gyorsan hat, mivel összerágás után a gyomorba már olyan formában kerül, hogy hamarabb felszívódik. Akik már használtak ilyet, állítják, hogy hatása már negyed óra mulva jelentkezik. Ezért is kedvelik sokan. Nem kell megtervezni a szexuális együttlétet. Hogy ne érje meglepetés, legyen mindig zsebben legalább egy Kamagra rágótabletta! Gyorsan elfogyasztható, észrevétel nélkül, és máris jöhet a meg nem tervezett együttlét. Kellemes gyümölcs izesítésekkel forgalmazzák.

Kamagra Max

Kamagra Max nevű gyógyszer a Kamagra család talán legjobb terméke. Kamagra Max fejlesztésénél a mellékanyagokat úgy társították a hatóanyaggal, amely ugyanúgy a Sildelnafil Citrát, hogy a gyógyszer használata esetén semmilyen káros mellékhatás se érvényesüljön, vagy az a legcsekélyebb legyen. Mondhatjuk, hogy a Kamagra Max a legkifinomultabb Kamagra gyógyszer.

A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettek a minél hosszabb ideig tartó, erős potencianövelő hatás elérésére ugyanannyi hatóanyag tartalommal. A Kamagra Max olyan jelesre sikeredett, hogy fél tablettával is elérhető ugyanaz a potencianövelő hatás, mint a korábbi termékekkel. Drágább az ára, viszont sokkal jobban megéri ezt használni. Kamagra Max gyógyszer a legprofibb potencianövelő szer.

Kamagra Zselé

Kamagra ZseléA Kamagra Zselé, Kamagra Gél, gyártott nevén Kamagra Oral Jelly, egy zselé formájában, szájon át történő direkt fogyasztásra fejlesztették. Finom ízű, gyorsan ható termék. Ajánlott azoknak, akik nem szeretnek, vagy nem tudnak tablettákat nenyelni. Használatakor a tasak szélét letépve és tartalmát linyomva a szájba le kell nyelni. Kellemes az íze.

Lenyelés után gyorsan felszívódik és a vérbe jut a hatóanyag tartalom. Potencianövelő hatása alig néhány perc mulva már érezhető. Előre nem tervezett spontán jövő szexuális aktus esetére ajánlott, hiszen nem kell annyit várni, mint a tabletták esetében. Tabletták esetében jellemzően csak 30 -40 perc után jelentkezik a hatás.

A Kamagra Zselé potencia szert 28 féle gyümölcs ízesítéssel gyártják. Dobozában hét tasak található. Ez egy heti adagnak felel meg, olyanoknál, akik rendszeresen alkalmazzák ezt a potencianövelőt. Akik ritkábban használnak potencianövelót, azoknál a gyors felszívódás lehet az érv a használatára.

Kamagra pezsgőtabletta

…eredeti nevén Kamagra Effervescent a gyártó legújabb terméke. Vízben oldódik és finom narancsos ízű enyhén szénsavas ital készűl belőle.

A Kamagra pezsgőtabletta használata könnyebbé tette a potencianövelők használatát, az arra rászorulók számára. Nagyon gyorsan oldódik és új összetevőket is kapott. Ezek, feloldódva és a szervezetbe kerülve, elősegítik a hatóanyag eljuttatását a lehető leggyorsabban a véráramba. Ez az összetétel folyamatos hosszan tartó potencianövelést tesz lehetővé.

7 tablettát tartalmazó dobozban került forgalomba. Ez is heti adag, ha minden nap használják. Orvosok ajánlata, hogy a folyamatos hatóanyagtartalom szervezetbe való juttatásáért naponta rendszeresen szedje, az akinek erre szüksége van. Ezzel biztosítani lehet, hogy a szervezet folyamatosan akcióképes legyen.