Kamagra Gold betegtájékoztató

A Kamagra Gold betegtájékoztatója fontos információkkal szolgál

Szildenafil-citrát 

Kamagra Gold betegtájékoztatóMielőtt elkezdené használni ezt a terméket, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót!

A tájékoztató tartalma:

  1. Milyen típusú termék a Kamagra Gold és milyen problémák esetén alkalmazható?
  2. Tudnivalók a Kamagra Gold használata előtt
  3. Hogyan kell használni a Kamagra Gold -ot?
  4. Lehetséges mellékhatások
  5. Hogyan kell a Kamagra Gold -ot tárolni?

1. MILYEN TÍPUSÚ TERMÉK A Kamagra Gold ÉS MILYEN PROBLÉMÁK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

A Kamagra Gold az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz-gátlók termékcsaládjának tagja. Nemi izgalom során a hímvessző ereinek simaizomzatát elernyesztve, a barlangos testbe beáramló vér mennyiségének növelésével segíti elő a merevedést. Kamagra Gold csak szexuális izgalom hatására hat kedvezően a merevedés kialakulására. Ne szedjen Kamagra Gold -ot, ha Ön nő.

A Kamagra Gold a férfiak hímvessző-merevedési zavarainak – a köznyelvben gyakran impotenciaként említett állapot – kezelésére szolgáló készítmény, ezen felül a merevedési zavarban nem szenvedő férfiak esetében is képes a szexuális teljesítőképességet fokozni. A hímvessző-merevedési zavarban szenvedő férfiak nem képesek a hímvesszőnek a nemi aktushoz szükséges mértékű merevedését elérni, ill. fenntartani.

2. TUDNIVALÓK A Kamagra Gold HASZNÁLATA ELŐTT

Ne szedje a Kamagra Gold -ot:

Ha Ön nitrát-származékot vagy nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert pl. amil-nitritet szed. Ezen gyógyszereket gyakran alkalmazzák az angina (mellkasi fájdalom) enyhítésére. A Kamagra Gold nemkívánatos módon fokozhatja e gyógyszerek hatását. Feltétlenül közölje orvosával, ha Ön ilyen gyógyszereket szed. Ha nem biztos benne, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Ha allergiás (túlérzékeny) a szildenafilra vagy a Kamagra Gold egyéb összetevőjére.

Ha Önnek súlyos szív- vagy májbetegsége van.

Ha Önnek volt korábban szélütése (agy keringési zavara), szívrohama vagy alacsony a vérnyomása.

Ha Önnek ritkán előforduló örökletes szembetegsége van (pl. retinitis pigmentosa).

Ha valaha előfordult Önnél nem-arteritiszes elülső iszkémiás optikus neuropátia miatt fellépő látásvesztés.

Kamagra Gold fokozott elővigyázatossággal alkalmazható

Közölje kezelőorvosával

Ha Ön sarlósejtes vérszegénységben (vörösvérsejt-rendellenesség), leukémiában (a fehérvérsejtek rosszindulatú daganata), myeloma multiplexben (a csontvelő rákos folyamata) szenved vagy ha bármilyen, a hímvesszőjét érintő betegsége vagy alakbeli rendellenessége van. Ezekben a kórfolyamatokban ugyanis különösen körültekintően kell meghatározni a merevedési zavarok kezelésére javallt termékeket,

Ha Önnek problémái vannak a szívével. Ebben az esetben orvosának kell alaposan megvizsgálnia, hogy szíve alkalmas-e a szexuális tevékenységgel járó többletterhelés elviselésére,

Ha Ön gyomorfekélyben vagy vérzékenységben (pl. hemofíliában) szenved.

A Kamagra Gold nem szedhető együtt más, a merevedési zavarok kezelésére szolgáló gyógyszerekkel.

Különleges szempontok a gyermekek kezelésekor

A Kamagra Gold nem adható 18 éves kor alatti gyermekeknek.

Különleges szempontok a vese- vagy májbetegek kezelésekor

A Kamagra Gold alkalmazása előtt közölje orvosával, ha Ön vese- vagy májbeteg. Az orvosa alacsonyabb adagolást írhat elő.

A Kamagra Gold módosíthatja egyes gyógyszerek hatásait, főképpen a mellkasi fájdalom kezelésére alkalmazottakét. Sürgősségi ellátás esetében feltétlenül tájékoztassa az Önt ellátó egészségügyi személyzetet, hogy Ön Kamagra Gold -ot (sildenafil-citrát)vett be.

A Kamagra Gold nem kívánt mértékben fokozhatja a nitrátkészítmények és az ún. nitrogén-monoxid-donor gyógyszerek pl. amil-nitrit terápiás hatásait. Ezeket a szereket gyakran alkalmazzák az angina pektorisz (vagy “mellkasi fájdalom”) kezelésére. A Kamagra Gold ezekkel a gyógyszerekkel együtt NEM alkalmazható.

Néhány, magas vérnyomás vagy prosztata panaszok kezelésére alfa-blokkolót szedő betegnél álló helyzetben szédülés és ájulásérzés jelentkezhet. Ezek a gyors felüléskor vagy felálláskor jelentkező alacsony vérnyomás, az ún. ortosztatikus hipotenzió tünetei. Ezek a tünetek, melyek néhány olyan betegnél jelentkeztek, akik Kamagra Gold -ot és alfa-blokkolót szedtek egyidejűleg, legnagyobb valószínűséggel a szildenafil alkalmazását követő 4 órán belül fordulnak elő. Annak érdekében, hogy a tünetek jelentkezésének valószínűsége csökkenjen, az alfa-blokkoló gyógyszerét Önnek rendszeres napi adagban kell bevennie, mielőtt elkezdené szedni a Kamagra Gold -ot.

A Kamagra Gold egyidejű bevétele bizonyos ételekkel vagy italokkal

Ha a Kamagra Gold -ot étkezés közben veszi be, hatása kicsivel később jelentkezhet.

Terhesség és szoptatás:

A Kamagra Gold alkalmazása nőknek nem javallt.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekre

A Kamagra Gold szédülést okozhat és befolyásolja a látást. Tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hatással van Önre a Kamagra Gold, mielőtt a volánhoz ülne vagy gépet üzemeltetne.

Fontos információk a Kamagra Gold egyes összetevőiről

Amennyiben orvosa szerint Ön túlérzékeny néhány cukorra, mint pl. laktóz, forduljon orvosához, mielőtt elkezdené használni a Kamagra Gold -ot.

3. HOGYAN KELL HASZNÁLNI A Kamagra Gold -ot?

A Kamagra Gold -ot kb. 15 perccel a nemi aktus előtt kell bevenni, kevés vízzel lenyelni. A tablettát annak porciózásával lehet kisebb adagokra osztani 100 mg egy egész, kettéosztva 50 mg, négyfelé 25 mg-ot kapunk.

Ha a Kamagra Gold alkalmazása során annak hatását túl erősnek érzi, csökkentse az adagot. 24 órán belül 50mg-ra,100 mg többet alkalmazni nem szabad!

A Kamagra Gold hatóanyaga kizárólag szexuális ingerlés esetén segíti elő a hímvessző merevedését. A gyógyszer hatásának kialakulásához szükséges idő személyenként változó, általában a fent leírtak szerint. Előfordulhat, hogy a bőséges étkezés alkalmával bevett Kamagra Gold hatása ennél hosszabb idő elteltével jelentkezik.

Az egyidejűleg fogyasztott alkohol átmenetileg megakadályozhatja a hímvessző merevedését. A Kamagra Gold hatásának maximális kihasználása érdekében lehetőleg ne fogyasszon nagy mennyiségű alkoholt és coffeint (kávét, teát, energiaitalokat)

Abban az esetben, ha a Kamagra Gold szedése ellenére sem sikerül megfelelő merevedést elérnie, vagy annak időtartama nem elegendő a nemi aktus befejezéséhez, forduljon kezelőorvosához.

Naponta legfeljebb egy alkalommal vehető be Kamagra Gold.

Ha az előírtnál több Kamagra Gold -ot vett be

100 mg-nál nagyobb mennyiségű Kamagra Gold bevétele nem fokozza a gyógyszer hatását, ellenben a mellékhatások számának növekedését és súlyosbodását okozza.

4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK

Ellenőrzött klinikai vizsgálatokban a leggyakoribb mellékhatásként fejfájásról vagy az arc kipirulásáról, és kevésbé gyakoriként emésztési panaszokról, szédülésről, orrdugulásról, kalapáló szívdobogásról vagy látászavarokról (a színlátás és a fényerősség érzékelésének zavarai, homályos látás) számoltak be.

Ha a szexuális együttlét alatt vagy utána mellkasi fájdalmat érez, nem szabad nitrát tartalmú gyógyszert bevennie, hanem azonnal orvoshoz kell fordulnia.

Izomfájdalmak léphetnek fel, ha a Kamagra Gold -ot naponta több mint egyszer alkalmazzák.

5. HOGYAN KELL A Kamagra Gold -ot TÁROLNI?

A Kamagra Gold gyermekektől elzárva tartandó. Legfeljebb 30 °C-on tárolandó. Az eredeti csomagolásban, nedvességtől védve tárolandó. A dobozon feltüntetett lejárati idő után ne használja a Kamagra Gold -ot. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik.

Olvassa el a Kamagra Gold betegtájékoztató útmutatóit, mielőtt szedni kezdené!